O nama

Dobrodošli, mi smo
Solutions4you
Kreativna digitalna agencija koja pruža sofictiranu uslugu za vaše profesionalno prisustvo na internetu.
Naš tim čine mladi ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, kreativnim idejama, mnogim uspješno realizovanim projektima i zadovoljnim klijentima.
Naši klijenti su pored vlasnika nekretnina i turističkih agencija, razni ugostitelji hotela i restorana, etno sela, državne institucije, strane organizacije, NVO sektor kao i mnogobrojne druge kompanije.
Ono što nas odvaja od drugih je najsavremenija foto i video oprema, kvalitet, originalnost, kreativa, kao i smisao za detalje, zbog čega nam mnogi naši klijenti ukazuju dugogodišnje povjerenje.
Poseban akcenat stavljamo na promociju divljih ljepota i destinacija Crne Gore, čime smo i pokrenuli projekat Beautiful Montenego.
Naše Usluge
Odlika naših fotografija je kvallitet, oštrina i prenos funkcionalnosti svih djelova enterijera, eksterijera, proizvoda — od ugla do ugla, od ivice do ivice, vjerodostojnih boja i bez perspektivnih iskrivljenja.
Fotografije se kasnije dodatno obrađuju tako da ih klijenti mogu iskoristiti za sajt, društvene mreže, kataloge itd.
Posebnost naših fotografija takođe leži u korišćenju najsavremenije opreme — foto aparata, vrhunksih objektiva i dron uređaja.

Dron Fotografije

Dron fotografije Nabavite uzbudljive i kvalitetne vazdušne fotografije, video zapise i podatke snimljene od jednog od naših najiskusnih profesionalnih dron pilota u Crnoj Gori.

Fotografije Enterijera

Profesionalne fotografije enterijera stvaraju snažan prvi utisak na vaše klijente, koje će vam pomoći u ispunjavanju vaših marketinških i prodajnih potreba.

Fotografije Proizvoda

Kreiramo visoko-kvalitetne fotografije vaših proizvoda bilo da su u pitanju fotografije hrane, pića ili nekog drugog proizvoda.

Video Produkcija

Pored fotografije specijalizovani smo za kreiranje visokokvalitetnog snimanja sa najnaprednijom tehnologijom. Usluga obuhvata različite vrste i stilove snimanja, obradu, kreiranje promo sadržaja, montiranje. Snimanje se vrši iz ruke i iz vazduha pomoću drona. Pored standardnog video formata, takođe vršimo kreiranje animiranih video sadržaja u promotivne svrhe.

Marketing Usluge

Potrebne su vam usluge digitalnog marketinga? Vođenje Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn stranice?
Možda ste ih već kreirali, ali nemate jasan plan kako nastaviti dalje? Ili jednostavno nemate vremena za to?
Mi smo tu da vam u skladu sa vašim ciljevima ponudimo potrebna rješenja, kreiramo sadržaj i vidove promocije. Društveni mediji su ti koji pružaju kompanijama mogućnost značajnije interakcije sa kupcima/klijentima.
Glavni fokus naše strategije je da kroz uspostavljanje te veze, vašu publiku učinimo većom, stranicu što sofisticiranijom, a samim tim prodaju boljom.

Grafički Dizajn

Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše kompanije, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je jednokratna, ali dugoročna investicija koja gradi uspješan imidž i razvija njen brend.
Naša kompanija vam to može omogućiti kroz usluge grafičkog dizajna. Bilo da je vaša kompanija nova na tržištu ili već poslujete i želite moderniji vizuelni identit (redizajn), naš tim grafičkih dizajnera je tu da vas posavjetuje, iznese svoje ideje i realizuje ih u cilju vašeg uspjeha. Ili pak da sprovede vaše ideje u djelo i ispuni ono što ste zamislili.

 • Logo za firmu – Dizajn
 • Dizajn vizuala za društvene mreže
 • Dizajn vizuala za web sajtove
 • Memorandum firme – Dizajn
 • Izrada vizit karti – Dizajn
 • Izrada flajera / brošura – Dizajn
 • Izrada kataloga – Dizajn
 • Izrada plakata – Dizajn
 • Dizajn jelovnika / cenovnika
 • Roll-up baneri – Dizajn
 • Bilbordi – Dizajn
 • Izrada pakovanja / etiketa – Dizajn
 • Izrada reklama – Dizajn
Zanimaju vas naši dosadašnji projekti?
pogledajte naš rad
Naši Saradnici