Zašto je profesionalna fotografija važna prilikom prodaje kuće?

Zašto je profesionalna fotografija važna prilikom prodaje kuće?

Solutions4you > Blog > Fotografija > Zašto je profesionalna fotografija važna prilikom prodaje kuće?

Svi smo čuli staru izreku „Slika vrijedi hiljadu reči“. A u industriji nekretnina, fotgorafije uveliko prave razliku u tome koliko brzo prodajete kuću/ apartman.

Zahvaljujući kontinuiranom napretku tehnologije, kupci mogu intimno da pogledaju vaš dom koji ih zanima, a da nikada ne napuste svoj kauč.
Kupci istražuju, više nego ikad ranije. Oni filtriraju sajtove na osnovu lokacije, cijene, pozicije, kvadrature itd. Kada suze pretragu po svom ukusu, odmah prelistavaju fotografije.

Fotografije su često ono što izaziva interesovanje kod kupca i podstiče ih da preduzmu sledeći korak u kontaktiranju agencije za prodaju nekretnina. Zbog toga je važno sarađivati sa agencijom za prodaju nekretnina čiji će tim profesionalno odraditi fotografisnje nekretnina.

Međutim to nije slučaj kod svake agencije za nekretneine u Crnoj Gori. Malo je onih koji imaju kvalitetnu opremu i iskusne fotografe, po čemu se i u ostalom izdvajamo i mi. Naš tim je poseban u tom polju i obiluje visoko-stručnim vještinama da pod pravim uglom, najboljim osvetljenjem pruže visokokvalitetne fotografije i snimke, koji prikazuju najbolje karakteristike vašeg doma.

NEKRETINE SA VIŠE FOTOGRAFIJA SE PRODAJU BRŽE!

Prema studiji Nacionalnog udruženja Realtors 2017, domovi sa jednom fotografijom proveli su u proseku 70 dana na tržištu, ali dom sa 20 fotografija proveo je 32 dana na tržištu. Profesionalne fotografije ne samo da vam pomažu da brzo prodate dom, već vam mogu pomoći i da postignete bolju ponudu. Za domove u rasponu od 200.000 do 1 milion eura, oni koji uključuju visokokvalitetne fotografije na svojim listama prodaju se za još više u iznosu od 3.000 do 11.000 eura.

Često je prvi utisak koji kupci imaju o vašem domu pre nego što zakorače na stvarnu nekretninu. U stvari, 89% kupaca koji su koristili Internet za pomoć u pretrazi kuće smatrali su da su fotografije vrlo korisne. Vaš agent će dobiti preporuke za fotografe koji su se specijalizovali za nekretnine sa kojima su lično sarađivali.

Kako vrijeme prolazi, a tehnologija nastavlja da napreduje, mrežne platforme i vizuelni alati postaju sve kompletniji, omogućavajući kupcima nekretnina sve više i više uvida u dom pre nego što se uopšte povežu sa prodavcem ili agentom.

U našoj kompaniji, ostajemo u toku sa najnovijim trendovima i neprestano tražimo inovativne marketinške tehnike kako bismo pomogli našim klijentima da brzo prodaju nekretninu. HD i 4K snimcima virtuelnih obilazaka domova omogućavamo kupcu da ‘prođe’ kroz vaš dom bez obzira se on nalazio.

U kompaniji s4y/ prodaja nekretnina, lokalni smo stručnjaci za nekretnine za prostoru Podgorice i primorja Crne Gore. Naši klijenti imaju uvid u nekretnine koji dolaze na tržište, pre svih.
A naš visoko efikasan marketinški program omogućava nam da skratimo broj dana na tržištu.

Ako razmišljate o prodaji kuće/apartmana ili ste zainteresovani za useljenje kontaktirajte nas.